Nr. 4438/VIII/3/2022                                                                                   10.05.2022

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj aduce la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus în data de 06.05.2022 începerea urmăririi penale cu privire la săvârşirea infracţiunilor de omor, prev. de art. 188 alin. 1 Cod penal rap. la art. 199 alin. 1 Cod penal, violare de domiciliu, prev. de art. 224 alin. 1 şi 2 Cod penal şi ucidere din culpă, prev. de art. 192 alin. 1 Cod penal, cu aplic. art. 38 alin. 1 Cod penal, apreciindu-se motivat că sunt îndeplinite condiţiile prevăzute de lege.

S-a avut în vedere  că în  seara zilei de 06.05.2022, în jurul orei 22:45, numitul C.S. a pătruns fără drept în imobilul în care se afla soţia sa, victima C.E. (aceștia fiind despărțiți în fapt) şi, pe fondul unui conflict mai vechi pe care îl avea cu aceasta, folosindu-se de un cuţit, a înjunghiat-o de mai multe ori în zona gâtului şi a abdomenului. Deşi victima a fost transportată de urgenţă la spital unde s-a intervenit chirurgical, starea de sănătate s-a agravat, iar leziunile ce i-au fost produse au condus la decesul acesteia.

După săvârşirea infracţiunilor descrise mai sus, numitul C.S. s-a deplasat cu autoturismul personal la locuinţa sa din comuna Hurezani, jud. Gorj, unde s-a sinucis prin spânzurare. 

Cercetările continuă, pentru stabilirea adevărului pe bază de probe.

           

 

 

PRIM PROCUROR,